Basisscholen

nieuwe website basisscholen

Groeien als basisschool

Welkom bij Blue Content. Hartelijk dank dat u de moeite neemt om ons beter te leren kennen. Blue Content is een bedrijf voor het MKB- en scholen dat u kan adviseren en helpen op het gebied van uw website en e-marketing. De website van uw school staat ongetwijfeld overal op vermeld; van briefpapier tot schoolgids. De website kan met de juiste hulp en kennis worden ingezet als een belangrijk en effectief marketinginstrument.

Blue Content helpt u bij het positioneren van uw website. We gaan dan ook verder dan alleen de website want bij een goede website met de juiste inhoud begint het pas. Laat ons ervoor zorgen dat websitebezoekers zich ook aanmelden bij de school!

Blue Content en het primair onderwijs

Blue Content is gespecialiseerd in basisscholen en kinderopvang en heeft als doel om de online marketingactiviteiten en de website zo goed mogelijk te positioneren. De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Hoe wij u hierbij kunnen helpen? Wij weten hoe ouders zoeken, wat zij verwachten van een website en we kunnen zorgen voor een duidelijk en mooi design en een geoptimaliseerde website voor zoekmachines.

Kinderopvang

Voorbeeld nieuwe website kinderopvang

 

Een aantal mogelijkheden voor uw website:

  • het online plaatsen van belangrijke informatie over uw school
  • keuze uit een scala aan mooie en professionele webdesigns, aangepast aan uw wensen
  • gebruiksvriendelijke beheeromgeving
  • zelf teksten toevoegen en aanpassen
  • Nieuwsberichten en foto’s online plaatsen
  • verschillende online contact- en inschrijfformulieren

Voorjaarskorting

Maak voor 30 april een afspraak met ons en ontvang 10% korting op onze pakketten