Tandartsen

Website tandartsen

Bied uw klanten meer service en haal meer klanten uit het web

Welkom bij Blue Content. Hartelijk dank dat u de moeite neemt om ons beter te leren kennen. Blue Content is een bedrijf voor het MKB dat tandartsen kan adviseren en helpen op het gebied van uw website en e-marketing. Indien u een website heeft dan staat deze ongetwijfeld overal op vermeld, maar heeft de website ook voldoende effect? Uw website kan met de juiste hulp en kennis worden ingezet als een belangrijk en effectief marketinginstrument.

We wilden graag een website die een goede aanvulling is op onze tandartspraktijk

Blue Content helpt u bij het positioneren van uw website. We gaan dan ook verder dan alleen de website want bij een goede website met de juiste inhoud begint het pas. Laat ons ervoor zorgen dat websitebezoekers zich ook aanmelden bij uw praktijk!

Portfolio tandartsenPortfolio tandartsen
Klik op de afbeelding om te vergroten

Blue Content en zorgverleners

Blue Content is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor zorgverleners, waaronder tandartspraktijken en heeft als doel om de online marketingactiviteiten en de website zo goed mogelijk te positioneren. De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Hoe wij u hierbij kunnen helpen? Wij weten hoe de consument zoekt, wat zij verwachten van een website en we kunnen zorgen voor een duidelijk en mooi design en een geoptimaliseerde website voor zoekmachines.

Een aantal mogelijkheden voor uw website:

  • het online plaatsen van informatieve informatie over uw vakgebied
  • keuze uit een scala aan mooie en professionele webdesigns, aangepast aan uw wensen
  • gebruiksvriendelijke beheeromgeving
  • zelf teksten toevoegen en aanpassen
  • verschillende online contact- en inschrijfformulieren

Voorjaarskorting

Maak voor 30 april een afspraak met ons en ontvang 10% korting op onze