Uitleg diensten

Extra informatie dienstverlening
Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de dienstverlening van Blue Content, vindt u hieronder extra toelichting op de verschillende onderdelen van pakket BASIC, PREMIUM en EXCELLENT.

Nieuw website design op basis van template

Blue Content beschikt over veel verschillende templates (bestaande ontwerpen), die een goede basis kunnen vormen voor een nieuwe en professionele website. Wij zoeken op basis van uw wensen de juiste template en vormen deze om tot een nieuwe en geheel unieke website. De website zal worden aangepast aan uw huisstijl kleuren en dit zal zorgen voor een onderscheidende en mooie website. Blue Content kan daarom tegen voordelige tarieven websites ontwerpen.

Zoekmachine optimalisatie BASIC

Bij zoekmachine optimalisatie BASIC optimaliseren wij de homepage van uw websites en nog 2 andere belangrijke pagina’s. Daarnaast worden er technische verbeteringen uitgevoerd waardoor de zoekmachines uw website beter kunnen indexeren.

Contactformulier met e-mailnotificatie

Een contactformulier is een manier om de websitebezoeker contact met uw bedrijf te laten opnemen. In een contactformulier kan bijvoorbeeld gevraagd worden om een aantal gegevens van de websitebezoeker zoals het telefoonnummer, naam en woonplaats. Uw bedrijf kan op die manier weer contact opnemen met de (potentiele) klant.

Website statistieken

Welke pagina’s vinden uw bezoekers interessant en hoelang blijven ze op deze pagina’s? Welke pagina’s worden minder goed bekeken? Deze en nog veel meer relevante informatie kan worden bekeken via een analyse programma dat wij aan uw website koppelen. Er kan hierdoor veel informatie worden verzameld waardoor u effectief uw e-marketingactiviteiten hierop kunt aanpassen.

Nieuwsitems plaatsen

Heeft uw bedrijf regelmatig nieuws of informatie die van belang kan zijn voor uw website bezoeker? Of zou u graag interessante informatie uit de branche op uw website met de bezoeker delen? Laat ons uw website dan aanpassen en plaats voortaan eenvoudig zelf uw nieuwsberichten online. Unieke nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan de branche waarin uw bedrijf opereert dragen bij aan een betere indexatie via zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie PREMIUM

Dit onderdeel heeft dezelfde basis als de module ‘zoekmachine optimalisatie BASIC’, alleen worden er bij PREMIUM 6 pagina’s, de homepage en foto’s geoptimaliseerd. Deze module zal bijdragen aan een betere indexatie door zoekmachines.

Zelf teksten aanpassen (CMS)

Zonder enige ervaring of kennis van CMS (content management system) kunt u met deze module zelf eenvoudig uw webteksten aanpassen. Er wordt door In-content gebruik gemaakt van